When was the last time you were in a treehouse? Probably not for a while. But this home from a Swedish architect looks to recapture the fun of youth. Built with recycled materials and plenty of windows, the house looks to keep the inhabitants close to nature.

"Located in Dalarna in central Sweden, and created as a summer home for the architect's family and children, the structure features a sloping facade that doubles as a climbing wall, as well as generous windows that look out onto the pastured landscape. The interior consists of a series of overlapping spaces that look out onto one another, giving a sense of spatial connection and intimacy. In line with the playful feel of the house, there are swings out front, done in a minimalist, rather than childish, fashion."

Check out a treasure trove of pictures of the house over at TreeHugger.