On the River

The addition is home to a new, intensive green roof.

On the south elevation both provides an arcade for the entry and houses two 30-tube solar evacuated collector panels.

The galvanized steel armature.

A steel-frame, cedar-clad addition now serves as the institute’s entryway.

The largest part of the original building was turned into a flexible program space.

The largest part of the original building was turned into a flexible program space.

The addition features several sustainable initiatives including an intensive green roof and restrooms outfitted with composting toilets whose mechanical system is housed in the basement below.

The largest part of the original building was turned into a flexible program space, which now connects to the new addition and an expansive outdoor wood deck through a small vestibule.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X