Office staffers and local groups have a new meeting space in London's Hoxton Square thanks to a new, sustainable pop-up workspace. The project, titled TREExOFFICE, is a collaborative design effort of several architects and engineers, all working to enhance the local environment while providing an interactive space.

The treehouse, which somewhat resembles a dome or open flower, is made from compressed paper, transparent plastic, and translucent polycarbonate. The outer materials and structure allow for the space to be completely naturally lit during the day and embrace the outdoor air.

The goal is to reshape the way people work in cities, offering a a place that is focused on work, but also in tune with the surrounding green space. Through the Park Hack Project, revenue from the workspace will go directly back to London's parks. 

Although the space was designed specifically with creative businesses in mind, it's functional for any collaboration with work spaces, plugs, and wi-fi.

The pop-up office is currently expected to stay put for the next seven months. 

Read more about the project on designboom.